veelgestelde vragen

Betaling

Hoe kan ik betalen?

Online kan je betalen met Paypal, Bancontact, Creditcard of Ideal. Op de markt kan je met bancontact of cash betalen. Als je voor de optie betalen bij afhalen kiest kan je eveneens met bancontact of cash betalen.

Afhalen op de kwekerij

Ik heb online een bestelling geplaatst en heb gekozen voor afhalen op de kwekerij, wat is het afhaaladres?

Het afhaaladres is Eksaardsedam 40, 9180 Moerbeke-Waas. De planten worden voor je klaargezet en er is steeds iemand aanwezig tijdens de afhaaluren van 10 tot 12.

Zijn er andere afhaalpunten?

Momenteel wordt er nagedacht over een afhaalpunt in Gent. Dit is nog niet systematisch in werking. Er zijn geen andere afhaalpunten.

Op welke dagen kan ik mijn bestelling afhalen op de kwekerij?

Je kan in de periode april - oktober je bestelling afhalen op de 2de of 4de zaterdag van de maand, van 10u tot 12u, je kan je voorkeur aangeven wanneer je besteld. Je krijgt een e-mail als je bestelling klaar is. Als je vooraf (je gekozen afhaalmoment) geen e-mail ontvangt dat je bestelling klaar staat kan je pas het volgende afhaalmoment naar de kwekerij komen. Het is raadzaam minstens enkele dagen op voorhand te bestellen.

Verzending naar een postadres

Hoe lang duurt het eer mijn bestelling geleverd wordt?

We streven ernaar elk pakket binnen de 2 weken na bestelling te verzenden. Om het gewicht (en de prijs) van de pakketten te minderen is het soms nodig dat de potgrond even opdroogt in de tunnel.

Zenden jullie ook pakketten naar andere landen dan België?

Nee, op dit moment is dit niet het geval. Pakketten verzenden naar het buitenland is duurder en op dit moment krijgen we nog geen goede prijs om onze pakketten te verzenden. (Kostprijs daalt na stijging pakketten) Aan het verzenden naar het buitenland zijn ook andere verplichtingen verbonden waar wij op dit moment nog moeilijk aan tegemoet kunnen komen.

Facturering

Leveren jullie facturen bij online bestellingen?

Dit is mogelijk maar niet standaard. Als je als bedrijf een factuur opgemaakt wil zien vul jij bij de bestelling ook de optionele velden 'bedrijfsnaam' en 'btw nummer' in. We maken dan een factuur op en zenden deze naar het door jou ingevulde e-mail adres. Dit kan enkele dagen duren.